Hahaha

Man blir så irriterad när man klickar på länkar som iinte fungerar ! :@ Meeeen, om den länken råkar leda till greenpeace hemsida så kan man inte låta bli att le....ibland kan de va lite humoristiska haha ;) :



Vi kunde inte finna sidan!


Det kan bero på flera saker:

1. Sidan kan vara utrotad, liksom många valar, schimpanser och gorillor skulle kunna bli utan din hjälp.

2. Sidan kan ha flyttats, som många öbor i Stilla Havet kommer att tvingas göra då deras hem på grund av den globala uppvärmningen hamnar under vatten.

3. Du kan ha gjort ett misstag då du fyllde i adressen, eller så gjorde vi ett misstag då vi skapade länken. Misstag inträffar. Tjernobyl och Bhopal borde ha lärt oss att misstag kan få förödande konsekvenser. Därför borde man sluta släppa ut bristfälligt testade genetiskt manipulerade grödor i naturen - det är dumt och farligt.

4. Vår webbserver kanske fungerar dåligt. Det händer ofta med stora komplicerade system. Därför kommer det amerikanska missilförsvarssystemet kallat Star Wars aldrig att fungera och projektet borde läggas ner.


4. Felet har noterats, och om det är någonting vi kan fixa så gör vi det. Du kan också rapportera den felande länken här.

Även om det kanske inte hjälper dig att finna länken kan du ju alltid göra något för att rädda urskogen och valarna, stoppa den globala uppvärmningen och förhindra att gifter släpps ut i naturen genom att ge en gåva!
2009-05-05 @ 23:02:43 Onödiga, djupa funderingar :) Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0